over
diggit

student relaxing with computer
diggit

Diggit Student Life is ervan overtuigd dat de studenten een belangrijke pijler vormen voor onze toekomst. Een goede omkadering is daarbij van cruciaal belang om de studenten te laten (open)bloeien. 

Diggit wil een omgeving bieden waarbij het welbehagen van de studenten in een geconnecteerde wereld centraal staat, met respect voor onze volgende generaties. 

Wij streven naar duurzaamheid, vanuit persoonlijk, ecologisch en economisch perspectief. 

Our mission is to be a best in class quality service provider of sustainable student housing facilities, offering a feel good place for our future generations.

Diggit Student Life bestaat uit een gemotiveerd team van medewerkers dat ten dienste staat van de studenten en eigenaars. Onze Diggiteers vormen een complementair team waarin operationele ervaring vanuit diverse hoeken wordt gebundeld. Diggit werd opgericht door Arne Hermans en de achtergrond van het team reikt van advocaat, ondernemer, manager in de sector van studentenhuisvesting tot syndicus, ITer, brandweerman, etc.

Met andere woorden een mix die ons in staat stelt om een ervaren, betrouwbare en kwaliteitsvolle service te kunnen bieden aan de studenten, ouders, eigenaars, onderwijsinstellingen en alle andere stakeholders die begaan zijn met een goede omkadering van de studenten en belang hechten aan een gerust gemoed. Bovenal zijn alle Diggiteers gepassioneerd om ervoor te zorgen dat alle Diggit-studenten de tijd van hun leven kunnen beleven op kot, in een leuke en comfortabele setting.

diggit
onze Diggiteers staan klaar om jou op weg te helpen!